Титулярният играч на Академик Димитър Костадинов стана шампион по минифутбол на Международния турнир – Урбан Къп, който се проведе на Националната футболна база Бояна, научи Актуално Свищов.
Свищовлията участва в отбора Тера Трак, който през последните две години доминира в българския минифутбол. Тимът миналото лято спечели Лига България, а това лято спечели Шампионска лига в Слънчев бряг и така си гарантира участие в европейската шампионска лига, която е след месец в Черна гора.
„Към отбора се присъединих след като Георги Колев с когото съм играл в Академик ми се обади и ме повика в отбора. Взех участие във всички мачове. Радвам се че ме повикаха в отбора взех участие и ще продължавам да играя с тези момчета, защото отборът е съставен от опитни и добри футболисти”, коментира за „Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са” футболистът. Припомняме, че преди малко повече от месец Димитър Костадинов стана отново шампион с Академик, юноши старша възраст – отборът, воден от Росен Илков е лидер на Северозапада, оставяйки след себе си отбори като Монтана, Локомотив, Етър и др.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.