Днес след обяд БСП – Свищов даде пресконференция, става ясно от публикувано видео на сайта на БТА.

Пресконференция е силно казано – изслушвайки записа на видеото. В клуба на БТА, който бе открит преди месец са само четирима общински съветници от партията – Севдан Златанов, Лиляна Димитрова, Екатерина Романова и Красимир Стефанов. Анелия Димитрова, заместник-кмет на Общината и доскоро председател на местната структура на столетницата и двама председатели на ОПО-та в Българско Сливово и Козловец.

Без репортери, събралите си изплакаха болежките си. Не казаха нищо, което Актуално Свищов да не е писало. БСП – Свищов е без ръководство, насрочена бе конференция за 8 юли, която не бе проведена.

Любопитно на тлаката в БТА липсваха репортери. Дано следващия път, когато решат да дават „пресконференция“ червените първенци да се сетят, че има и средства за информация.

Вместо коментар: Лично Актуално Свищов през последните години отбелязваше срива на местните социалисти – от водеща партия на местно ниво в момента е петоразрядна партийка! Тогава от ръководството неглежираха медийните публикации. Всъщност не са провели нито една пресконференция да кажат защо се случват така нещата… Отбелязвам това като организиран член на БСП до 27 септември 2019 година. Та, чак четири години по-късно „социалистите“ край Дунав се разговориха, неказвайки нищо…

Александър ШАБОВ