В неособено интересен за гледане сблъсък, свищовските „студенти“ претърпяха поредна загуба в първенството на Северозападна Трета Лига. Този път, нашите момчета отстъпиха като гост на Дреновец с 1:2, съобщи Академик Свищов.
Гостите откриха още във 2-рата минута след карамбол пред нашата врата. Играчите на Академик се опитаха да вдигнат оборотите и да натиснат противника. Така се стигна до 39-та минута, когато резултатът беше изравнен с красиво попадение от границите на наказателното поле, като точен бе Димитър Костадинов.
Второто полувреме предложи равностойна игра, но въпреки това свищовските футболисти инкасираха още едно попадение. В 69-та минута, след изпълнение на пряк свободен удар и центриране в наказателното поле, непокрит нападател на Дреновец успя да отклони леко топката във вратата на Академик за втори път. Въпреки опитите на свищовлии да върнат попадението, нов гол така и не падна и за пореден път Академик претърпя поражение. И така, след 90 минути игра, ОФК Дреновец – Академик 2:1
„С чиста съвест мога да заявя, че момчетата играха много добре и изпълниха всички указания, които бяха получени. Доволен съм от всички без изключение. Ако продължават да играят така отборът има бъдеще, но е необходимо търпение”, заяви след края на срещата треньорът.
Евгени Маринов. Той допълни, че 14 футболисти са пътували днес до Дреновец, а останалите са болни.
Емил ВЕСЕЛИНОВ


 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.