6 златни и 6 сребърни медали за възпитаниците на Митко Божанов. Успехът е от днес, от град Бяла (област Русе), където се проведе Национален турнир за купа „Св. Георги“ по кикбокс и муай тай
Школата с треньор Митко Божанов беше представена от 12 състезатели, които се впуснаха в двубои по муай тай (тайландски бокс). В този спорт има много голяма свобода по отношение на зоните на тялото, които може да се атакуват, както и техниките, с които може да се напада опонента. Позволени са атаки с предна и задна част на юмруците, лакти, колена и крака, а също и захвати и техники за изваждане от равновесие и поваляне на противника на земята.
Шампиони муай тай са: Веселина Кунова; Божидар Ганев; Ния Калушкова; Никол Тодорова; Елица Николаева и Румен Кирилов
Сребърните медалисти са: Елеонора Кирилова; Александрина Венциславова; Магдалена Динева; Емануела Кунова; Ясен Любенов и Иван Динев.
Състезателите които се подготвяха край брега на река Дунав по ръководството на Митко Божанов имат отличия в три от най-трудните контакти бойни спортове: Киокушин, Кикбокс и Муай тай. По традиция от години отбора се завръща от състезания със сериозните успехи в тези спортове.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.