Концерт на Маргарита Хранова изпълни с коледно очарование Първото българско читалище в Свищов, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината.

В навечерието на Игнажден в Свищов се състоя традиционният благотворителен концерт, организиран от община Свищов. Тази година гост-изпълнител бе естрадната прима Маргарита Хранова, която чрез своите песни завладя свищовската публика и допринесе за чудесното коледното настроение в салона на Първото българско читалище. За невероятното очарование на вечерта със своите изпълнения се включиха също младите таланти от клуб „Естрада“, с ръководител Антоанета Георгиева и музикантът Николай Кирилов.

В края на концерта, кметът Генчо Генчев изрази своята благодарност към всички участници и гости в благотворителната вечер, и сподели, че в подкрепа на благородната кауза, неповторимата Маргарита Хранова също е решила да дари част от своя хонорар. С пожелания за благословени и щастливи коледно-новогодишни празници кметът Генчев се обърна към своите съграждани и отново подчерта, че с общи усилия, добри дела и чисти помисли много хубави неща могат да се случат за децата и жителите на Свищов.

4900 лева бяха събрани снощи във фонда иницииран от кмета Генчев.