10-класничката Александра Павлова от Търговската гимназия е с поредно отличие от национален конкурс, научи Актуално Свищов.

Признанието за свищовската ученичка е от VI-ти Национален ученически конкурс „История, патрони и дарители на моето училище“, организиран от Национална Априловска гимназия, град Габрово.

В конкурса участваха ученици от 12 области. Организатори на конкурса са Национална Априловска гимназия и Фондация „Радетел“.

Отличието за Александра е в категория „Кратък видеоклип“ – трето място. Нейната разработка е за Димитър Хадживасилев, патрон на Търговската гимназия.

Отличието бе връчено от Елена Сербинова – основател и председател на Фондация „Радетел“. Благодарствена грамота получи Альоша Кушлов, който е научен ръководител и учител на ученичката.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.