Млад свищовлия се бори за живота си, след като чува страховита диагноза – рак на лимфните възли. Даниел Алеков е баща, които иска още дълги години да прегръща най-близките си хора.
„В края на 2021 г. след подуване ниско в дясно в областта на слабините започнахме ред изследвания и посещения в болници, докато накрая чухме страшната диагноза „Неходжкинов лимфон“ или т.нар. рак на лимфните възли. Веднага се назначиха изследвяния и химиотерапии, но без резултат. Болестта бързо прогресира и в момента Дидо е на легло, отслабнал, без сили и с невъзможност да поема храна. Последният ни шанс е болница в Турция, на която сме изпратили всички изследвания и пет скенер. Към момента чакаме тяхното становище. Искаме си нашият деен, силен и изпълнен с енергия любим мъж и още по-любим татко“, сподели неговата половинка Жанета Ангелова.

И Академията излезе с призив за набиране на средства:

Академичната общност е заедно в щастливите моменти, които озаряват живота ни. Тя подкрепя своите членове и в трудни моменти. Нашият служител, колега и приятел Даниел Алеков се нуждае от финансова подкрепа за лечение на коварно заболяване в чужбина. Отправяме апел за помощ към всички приятели на Свищовската академия да се включат в организираната от близките на Даниел кампания по набирането на нужните средства. Даренията могат да бъдат извършвани по следната банкова сметка:
IBAN : BG61RZBB91551006732680
Банка : Кей Би Си Банк България ЕАД
Титуляр: Даниел Валентинов Алеков
Повече подробности за кампанията можете да видите от линка в сайта на СА „Д. А. Ценов“ https://bit.ly/42PTPDj и от следната фейсбук група: https://www.facebook.com/groups/3328349820762280/

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.