Два златни и един сребърен медал спечелиха бойци от школата на свищовлията Митко Божанов. Успехът е от приключилото днес Националното първенство по Киокушин, което се проведе в Шумен.
Носителят на златен медал и шампионска титла в Киокушин – Йоан Романов получи и огромен трофей за бойния дух, който демонстрира при трите поредни победи. Всяка от битките си спечели убедително, като постави опонентите си в нокдаун.
Ния Калушкова също беше наградена със златен медал и грамота за първо място. На полуфинала също спечели с нокдаун, а на финала отказа опонента си с нокаут.
Освен че е първа сред състезателите по киокушин, за тази година тя е шампион на България и по Муай тай – друг боен спорт с пълен контакт.
Емануела Андреева беше наградена със сребърен медал и грамота за второ място. Малко не и достигна да спечели златото.
Състезателите Божидар Ганев, Ясен Любенов и Владислав Георгиев не успяха да се класират за престижните отличия.
Треньор на бойците е Митко Божанов, който беше един от спортните съдии на шампионата.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.