Най-новият член, който се присъедини към семейството на Академик и ще помага е „Манастирска скара“. Местният бизнес е дългогодишен приятел, но от вчера вече и официално се застъпва за развитието на футбола в града, подпомагайки школата на клуба чрез членската карта. Това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на Управителния съвет на Общински футболен клуб Академик.

В началото на годината клуба стартира поредна кампания за подпомагане на школата си под надслов „Златна карта 2023“. Членството чрез закупуването на абонаментна карта от една страна подпомага оперативните разходи на клуба, а от друга дава редица ползи на притежателите си, като спортна екипировка, фен артикули, безплатно посещение на мачове, членство в елитен бизнес клуб и други. За 100 лева месечно, членовете могат да се чувстват съпричастни към ръководството в подпомагането на най-големия социално-спортен проект в община Свищов – връщане славата на местната футболна школа до тези на именитите школи в България.

Членството в тази кампания е отворено както за малък и среден бизнес, така и за всички жители и приятели на града, без ограничение.

„Призоваваме всички наши членове, приятели и фенове, за всеки повод, да се възползват от гарантираното качество и щедрите отстъпки на „Манастирска скара“. Наличната гама продукти може да намерите в уютното им заведение на площад „Свобода“, срещу църквата!

Който от мезета разбира, на „Манастирска скара“ ще се спира!“, коментира президентът на Академик.

Кампанията продължава и от клуба се надяват много други фирми и граждани да последват примера на „Манастирска скара“ и подкрепят каузата – Академик, отборът на Града на Дарителите.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.