Жена се е преобърнала в пропаст с автомобила си, докато се прибирала към дома си в квартал „Орлин” в Своге, предаде Нова ТВ. До инцидента се е стигнало, защото една от улиците се води частна и е затворена с бариера и телена ограда. Така всички, които искат да стигнат до домовете си, са принудени да минават по обиколен, черен път, който е трудно проходим. За частната улица ви разказахме още през 2020 г., но все още няма развитие по случая.

На 26 април, към 7.00 ч. сутринта Вероника Апостолова тръгва на работа. „Заобикаляйки дупката, предната дясна гума на джипа пропадна“, разказва тя. По думите ѝ след инцидента по автомобила има сериозни материални щети, а самата тя е с наранявания на шийните прешлени.

Зам.-кметът на Своге инж. Валентин Михайлов заяви, че се работи по решаване на казуса, като местната управа води дела със собствениците на улицата.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.