Земеделец-93 (Козловец) победи втория тим на Локомотив (Горна Оряховица) с 5:1 в среща от 17-ия кръг на първенството на Елитната футболна група, пише Борба.

На стадиона в Козловец младите горнооряховски футболисти се вихриха преди почивката, като отриха резултата и пропуснаха още няколко възможности, но след нея опитните домакини щракнаха капана и стигнаха до убедителен успех, бележейки пет бозответни попадения.

Денислав Димитров откри резултата в 12-ата минута, завършвайки контра. Кирил Фидин изравни в 60-ата с хубав удар. Пълния обрат направи Александър Миланов с две попадения в 72-рата и 81-вата минута, които пречупиха хъса на гостите. Михаил Ганев и Момчил Тодоров също се разписаха, като бяха точни в 84-тата и 90-ата минута.

В класирането козловчани са втори – само на точка след водача Лозен-1924 (Сухиндол), но и с мач повече.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.