Опитният тим на Земеделец 93 (Козловец) нанесе първа загуба на Лозен 1924 (Сухиндол), пише Борба. Домакините удариха съперниците си с 4:2 в среща от 17-ия кръг от първенството на Елитната областна футболна група и три кръга преди края на сезона върнаха интригата около първото място. Загубата на сухиндолци скъси дистанцията от втория „Изгрев“ 93“ (Царевец) на шест точки. Срещата бе много оспорвана, белязана от девет жълти и един червен картон за вратаря на гостите Станимир Палев, който бе отстранен от игра в 58-ата минута.
Ангел Маринов откри резултата в 11-ата минута с далечен удар. До почивката съперниците си размениха атаки, но успех в 28-ата минута постигнаха гостите чрез Мартин Димитров, изравнил след центриране. В 50-ата минута Милен Петров покачи на 2:1, а в девет по-късно Иван Лесев реализира наказателен удар за 3:1. Даниел Димитров се разписа в разбъркване за 3:2 и отново вдигна градуса на напрежението на стадиона в Козловец. Успокоителното за домакините 4:2 бе дело на Момчил Тодоров в 86-ата минута.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.