Земеделец 93 (Козловец) победи Левски (Лясковец) с 3:0 в двубой от седмия кръг на Елитната областна футболна група. Класическият резултат като цяло не отразява случилото се на терена, но гостите платиха данък на неумението си да се възползват от възможностите за контраатаки и да реализират създадените положения, пише Борба.

За капак лясковчани си вкараха и автогол в 30-ата минута, с която козловчани поведоха в резултата. След половин час игра Цветомир Йорданов изпрати топката в мрежата на собствения си вратар. Второто и третото попадение бяха дело на голмайстора на домакините Иван Лесев. Деветката на Земеделец 93 покачи на 2:0 след пас от фланга в 52-рата минута. В 77-ата козловчани пробиха отляво и пасът намери непокрития Лесев, за когото не бе проблем да се разпише за 3:0.

С 16 точки победителите са на втора позиция в класирането.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.