Земеделец 93 /Козловец/ победи третия отбор на третия отбор на Етър ВТ с 2:0 и го измести от второто място в класирането на Елитната областна футболна група.

Срещата от 13- я кръг на първенството бе далеч по- коректна от тази през есента между двата отбора. Сега съперниците се постараха да играят футбол на високи обороти, а съдийската бригада, начело с Андрей Андреев, държа срещата под контрол. Преди почивката домакините пропуснаха две отлични възможности да открият резултата. Алекс Миланов от 5-6 метра стреля неточно, пропуск от упор направи и Иван Лесев. „Виолетовите“ отговориха с опасна контра и удар по диагонала, спасен от вратаря на козловчани.

В 71- ата минута Александър Миланов стреля от движение от трийсетина метра за 1:0. Този резултат се запази до 90- ата минута, в която бърза контра на домакините, завърши с изстрел в гредата, топката се върна в Иван Лесев , който от 4-5 метра реши окончателно спора- 2:0.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.