В оспорван мач Земеделец 93 (Козловец) пречупи Бъдеще (Бутово) с 3:2 и кръг преди края на първенството на Елитната областна футболна група се доближи до третото място в класирането, което ще се решава при гостуването на Левски 1986 (Стражица). Опитните футболисти на двата отбора си спретнаха здрава битка, но се постараха като цяло да е в духа на феърплея, пише Борба.

Любопитен момент бе липсата на вратари и в двата тима, което наложи ръкавиците да сложат защитници. Пламен Иванов откри резултата в 18-ата минута, като при опит за центриране прехвърли стража на гостите, топката се удари в гредата и влетя в мрежата. При следваща атака пък Иван Лесев бе само срещу Николаев, който обаче спаси. Контра на Бъдеще в 25-ата минута завърши с попадение на Стилян Стефанов за 1:1. В 40-ата минута стана разбъркване в пеналта на гостите и след рикошет Александър Миланов отново даде аванс на Земеделец- 2:1. На 3:1 покачи Иван Лесев в 62-рата минута с далечен прехвърлящ удар. Дванайсет по-късно Белослав Чешмеджиев с глава намали на 3:2. До края голови възможности имаше и пред двете врати, но повече попадения не паднаха.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.