Утре на континента на много места ще бъде облачно, мъгливо и със слаби валежи от дъжд. Както е обичайно, малко по-топло ще бъде по Средиземноморието, а най-студено – на изток в Киев и Москва. У нас, на Балканите, температурите слабо ще се повишават и ще бъдат около и само малко над обичайните за декември, пише Дир.бг.
В нашата страна до края на седмицата времето от ден на ден ще се затопля.
В сряда температурите ще бъдат бе съществена промяна, но по-късно ще се появят и засилят ветрове от юг и югоизток и ще започне повишение на температурите.
В четвъртък дневните стойности на места ще доближат 15 градуса. Най-високи ще бъдат те в източните и централните райони и по планините, а сравнително по-ниски ще остават в северозападните райони.
Облачността по-често ще бъде променлива до значителна, а превалявания ще има на отделни места в някои дни.
Още по-топло време ни очаква в края на седмицата, когато на много места на изток ще мерят стойности, близки  до 20 градуса.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.