Заместник-кметът, отговарящ за чистота в община Свищов изчака 13-снежната покривка да се стопи и да изпадне в обяснителен режим! Актуално Свищов публикува коментара на заместника на кметът Генчев, печално известен като Генчо Хазарта, защото обича да си пие кафето пред машинките в Принцис, без редакторска намеса. Повод за филипиката на Бедри Алиев е по повод на СНИМКИ на Актуално Свищов, правени след 8 часа вчера сутрин:
Г-н Шабов за каква реалност говорите, ще правиме коментар вече на всичките ви лъжи, които пишете. Три милиона бюджет при 100% платен данък смет от гражданите на община Свищов. За шест години повече от 72% не съм виждал събираемост в рамките на една година, тук лъжите почти с един милион. При обилен снеговалеж цяла нощ без помощ от чужди фирми ОП Чистота работиха цяла нощ и се справиха с главните артерии на гр.Свищов, за да могат на сутринта гражданите да стигнат до своите работни места, а към 14.часа вече улици бяха почистени .
Моята оценка е отлична зо ОП Чистота. Коментарите, които правят някои, които дори не живеят в Свищов дори са в чужбина и вярват на една снимка са ми много смешни. Нека да има сняг ОП Чистота ще работи за гражданите на община Свищов

Вместо коментар: Господин Алиев, кое наричате лъжи? Снимките правени след 8 часа сутринта, които показват състоянието по улиците! Снегът започна да вали след 22 часа на 29 декември – ако е работено цяла нощ защо е така по улиците? При десетина сантиметра сняг, а ако беше метър – щяхте да обявите бедствено положение ли?! За събираемостта на местните данъци и такси не отговарят гражданите или медиите, г-н Алиев, а управата на Общината! Защо не коментирате новите контейнери, които бяха купени и се счупиха седмица по-късно?! Те си стоят като паметник на разсипничеството на администрацията, която представлявате! Може да продължа с въпросите, но идва Нова година, а след като мине и 2022 година Вие, Генчо Хазарта и крадливата му шайка ще сте на бунището на свищовската история!
Весело посрещане, г-н Алиев!
Александър ШАБОВ