“Заедно за Свищов” (ПП-ДБ, СДС, ВМРО-БНД, Ние идваме) е името на групата общински съветници в местния парламент от ПП-ДБ и коалиция, научи Актуално Свищов.

На 29 октомври широката коалиция, която издигна главен асистент д-р Стефан Проданов за кандидат-кмет на община Свищов, стана втора политическа сила в ОбС-Свищов с шест представители. Председател на групата е доц. Емил Николов, а заместник-председател Цветелин Борисов.

Представители от формацията заявиха за Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са, че запазват офиса, който ползваха по време на предизборната кампания. В него общинските съветници ще организират периодично срещи с избиратели. От формацията обещават, че ще се срещат не само със жители от Свищов, но и от населените места. В най-скоро време обещават график за своите предстоящи приемни в града и населените места.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.