Ентусиасти от община Ценово се събраха отново на традиционния футболен турнир, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината. За поредна година организатори и състезатели превърнаха срещите в истинска футболна фиеста. Проявата се провежда повече от двадесет години и е един от акцентите в спортния календар на общината. За поредна година надпреварата премина под патронажа на кмета на община Ценово Петър Петров. Той и председателят на Общинския съвет Георги Георгиев връчиха наградите на победителите.

Спортната надпревара беше организирана по системата всеки срещу всеки. След оспорваните двубои на първо място се класираха футболистите на Левски – Караманово. Отборът за втора поредна година печели титлата. Състезателите единодушно се обединиха около идеята и обявиха, че предоставят наградния фонд на фондация „Жени, пострадали от домашно насилие“. На второ място застанаха състезателите на „Ракети“ – Ценово, а третата позиция беше заета от „Янтра“ – Ценово.

Публиката определи индивидуалните носители на отличия. За най-добър вратар бе посочен Даниел Илиев. Николай Миланов получи приза за най-перспективен състезател, а отличието за най-техничен играч отиде при Маноел Иванчев.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.