Всички доклади, които разглеждат общинските съветници вече са в интернет страницата на Общината преди заседанието им. Това съобщиха за Актуално Свищов от канцеларията на местни парламент край Дунав.

Нововъведението е в изпълнение на промените в закона за местното самоуправление, които са в сила от 1 февруари. Документацията е публикувана на сайта на Общината в раздел – Общински съвет, подраздел График и дневен ред на заседанието.

Справка на Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са! установи, че вече са публикувани материалите за предстоящото извънредно заседание на 7 февруари.

Отделно в платформата за видео – ютуб е публикувано и заседанието от 25 януари. Видеоканалът е под наименование Общински съвет Свищов. От канцеларията на градския парламент съобщиха още, че от юли във видеоканала ще се излъчват в реално време и след това ще може да се гледат и записите от заседанията на комисиите към ОбС-Свищов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.