На 14 години и шест месеца официален дебют в мъжкия футбол днес записа възпитаникът на Школата на Академик Юзджан Алиманов. Титуляр в юноши младша възраст на “студентите” и играещ във формацията на старшата Юджи игра първите си минути в основния отбор на Академик в среща от 9-ия кръг на Северозападна Трета лига.

Изключително съм благодарен на треньора ми Радостин Александров, че ми даде тази възможност.Още от начало аз бях надъхан да влезна и само чаках тренера, да ми каже да стана и да загрявам. Играта в мъжкия отбор и в юношите е съвсем различна и моята цел е да стигна тяхното ниво. Ще дам всичко от себе си, да осъществя тази моя цел”, коментира за Актуално Свищов 14-годишният ученик на СУ “Димитър Благоев”, който е част от националния отбор по футбол U15.

До 15 октомври гласувайте в анкетата ни: За кого ще гласувате на 29 октомври за кмет?

Гласът може да дадете ТУК

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.