Възпитаникът на ДЮШ Академик Юзджан Алиманов е на крачка от включване в националния по футбол U14 по футбол, научи Актуално Свищов.

На Националната Футболна База в „Бояна“ днес се проведоха контролни игри под надслов „Турнир на талантите U14“ между юношите от шестте футболни зони в България, като част от селекцията за проекто-националния отбор на България в тази възраст.

Град Свищов има повод за гордост и радост. 13-годишният Юзджан Алиманов, възпитаник на школата на „Академик“, взе участие във всички контроли за отбора на зона „Велико Търново“, като остави отлични впечатления с играта си.

Както „Новините от града на Щастливеца — такива, каквито са!“ съобщи, Юзджан премина първата „пресявка“ в град Велико Търново и бе селектиран да вземе участие и в днешните контроли в София.

„Изключително сме доволни, че талант на „Академик“ успява да намери място сред най-талантливите момчета в България и се надяваме и за напред Юджи да прославя „Академик“ и Свищов. Пожелаваме му здраве и бъдещи успешни игри за националния отбор на България“, коментира председателя на УС на „Академик“, Емил Перушанов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.