Юношеският национал на България Виктор Добрев гостува на Академик и ще продължи подготовката си през следващите седмици под надзора на старши треньора Радостин Александров, съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на УС на ОФК Академик. Роденият през 2005 година играч, който е носил екипа на столичния Левски, до момента имаше договор с „жълто-сините“ от Верона, но е предпочел да се завърне в България и да търси ново предизвикателство.

Виктор Добрев играе като ляво крило, а футболният му път стартира в Царско село, след което преминава на „Герена“, където носи синия екип до миналата година.

Интересното е, че Виктор Добрев е един от малкото юноши от България, които отиват в отбор от Западна Европа без проби. Представители на италианците три пъти са го гледали с юношеския национален тим до 17 години на страната и са преценили, че момчето може да помогне.

Към момента Виктор Добрев ще тренира с първия отбор на Академик, а ако пристигне жълтата му карта, може да запише и минути игра. Плановете на младежкия национал са да поддържа форма под надзора на Радостин Александров и да използва свищовския клуб като трамплин за по-нататъшното си развитие.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.