Победа с 2:4 постигна отборът на Земеделец-93 при гостуването на дублиращия тим на Янтра (П. Тръмбеш) от 16-ия кръг на Елитната областна футболна група, пише Борба.

С успеха козловчани се доближиха само на точка от лидера – Лозен 1924 (Сухиндол), който почива през отминалия уикенд.

Бърза и динамична среща изиграха съперниците, като резултатът беше открит още в 7-ата минута от Александър Миланов от гостите след извеждащо подаване през средата на терена дълбоко в половината на Янтра. Секунди след подновяването на играта Пламен Иванов от домакините нацели напречната греда с мощен удар от границата на наказателното поле. В 13-ата минута след ъглов удар Симеон Бойчев вкара за 0:2. Самет Александров стреля в гредата на бранената от козловчани врата в 21-вата минута, а добавката с глава на Асан Асанов намери мрежата за 1:2. След половин час игра Ангел Маринов от Земеделец-93 вкара за 1:3, а в 44-тата Ружди Руждиев намали на 2:3 от наказателен удар. Този резултат се запази до 82-рата минута, в която Александър Миланов вкара второто си попадение за крайното 2:4.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.