Втора дама подкрепи инициативата на Академик „Златна карта“ 2023, съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, президент на клуба.
След Нина Сандулова втора дама подкрепя последната инициатива на клуба с над 70-годишна история и традиция. Перушанов изрази задоволство, че инициативата, която основна цел е развитието на Детско-юношеската школа на клуба вече се подкрепя от хора, които не живеят в Свищов. Пръв бе футболистът на Етър Борислав Богданов, който се включи в кампанията. Последна е нашенка, която от години живее и работи в чужбина. Тя подкрепя усилията на Управителния съвет на клуба, който след 2020 година целенасочено работи за развитие на футбола и масовия спорт в Свищов и общината и превръщането на града в регионален център за развитие на футболни таланти.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.