Всички срещи на основния отбор на Академик и на гарнитурите на клуба ще бъдат излъчвани в реално време в интернет, научи Актуално Свищов.
Академик Свищов се сдоби с ново поколение камера Veo 2 , което е най-новата придобивка за отбора с 72-годишна история. Разликата с първата камера е възможността да се предават на живо срещите не само на клуба, но и тези на юношеските и детските гарнитури. Благодарение на придобивката, гражданите на Свищов – фенове на отбора и футболни „специалисти”, ще могат да проследят срещите на всички гарнитури в реално време.
Придобивката е част от стратегията на клуба да стане водещ в областта по отношение на нови технологии, тренировъчен процес и възможност за развитие на своите таланти. Стратегия, която се изпълнява успешно от началото на 2020 година с избирането на настоящия Управителен съвет на клуба с председател Христо Цветанов.
Чрез Veo 2, всички привърженици на клуба и родители ще могат да проследят двубоите на мъжкия отбор и тези на отборите от Школата на клуба в реално време, като качеството на излъчване и картина ще са на професионално ниво. Целта на клуба е да излъчва всички срещи на своите социални канали, ютюб , и на официалната страница на клуба https://www.facebook.com/akademiksvishtov.bg.
Придобивката за клуба е осигурена от Емил Перушанов, член на УС на Академик и издател на Актуално Свищов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.