16-годишно момче е било ударено от волтова дълга в Пловдив. Сигналът е получен в полицията след 18.20 ч. днес, пише Дир.бг.
Няколко момчета навлезли на територията на Сточна гара в града и едното от тях се покатерило на вагон, най-вероятно с намерение да си направи селфи с мобилния телефон. От получения таков удар тийнейджърът е бил повален на земята и е откаран в болница. Останалите от групата не са пострадали. По случая работят служители от Първо РУ.
Поради инцидент на железния път в гара Пловдив разпределителна е нарушен графикът за движение на влаковете в това направление, съобщиха от БДЖ.
Влак от Бургас е спрян на гара Тракия в Пловдив, а друг влак от София до Стара Загора е блокиран на гара Тодор Каблешков.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.