Инициативата клуб „Златна Карта 2023“ се увеличи с още един нов – 30-ти член, готов да помага за развитието на футбола в региона и школата на Академик. Това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на Управителния съвет на ОФК Академик. Поредната сериозна подкрепа идва от модерна дентална клиника, собственост на нашенец.

Д-р Иван Начков, родом от Свищов е създател и управител на клиника АГПППДМ „Веридент“ ООД, която започва дейността си през 2010 година в град Стамболийски. Клиниката е съставена от няколко специализирани звена: пицево-челюстна хирургия, дентална имплантология, детска дентална медицина, пародонтология, дигитална протетика, ортодонтия, ендодонтска микро хирургия.

„Веридент“ притежава нива на компетентност за специализирано лечение във всички области на денталната медицина и лицево-челюстната хирургия, с възможност за извършване на хирургична дейност в болнични условия.

Екипът е съставен от специалисти по детска дентална медицина, дентална имплантология, пародонтология, лицево-челюстна хирургия, ендодонтска микро хирургия и обща дентална медицина.

За повече информация и записвания – телефон за връзка: 089 7092266
https://www.facebook.com/dentalencenterverident

 

Инициативата „Златна карта“ стартира в края на 2022 година и е част от постоянната кампания на клуба – „Един за всички, всички за Академик“, целяща развитието на детския футбол и спорт в Свищов и налагането на ДЮШ във водеща в региона. Всички средства до момента отиваха за окончателното приключване на ремонта на новите съблекални при игрището „Академика Спорт“, които вече са готови и предстои официалното им откриване. Предстои от клуба ще обявят и поредната си инициатива.
Академик продължава да набира членове, защото по изчисления на клуба са необходими около 45 члена, за да стане самостоятелно издържаща се школа!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.