Кметът Генчев, печално известен на цяла България като Генчо Хазарта заради хобито си, да пие кафе пред машинките в Принцес, чупи всички антирекорди в медийната си политика. След като бе засечен да паркира колата си в парк Калето, на другия ден той цъфна да разказва приказки на малчуганите в забавачницата..
Пресен пример от днес – поздрав до лекарите по повод празника на Свети Иван Рилски! Вместо да излезе и да признае, че и м а п р о б л е м в болницата и затова няма вече Детско отделение – Хазарта поздравява докторите…
Това е доста перверзно, като се има предвид, че седмица след закриването на отделението официална позиция от Хазарта и неговата разпадаща се Шайка – липсва… Има обаче пожелание – лекарите да се надяват на чудодейни сили. Явно на „Цанко Церковски” 2 вече са вдигнали белия байрак по отношение на педиатрията и се надяват на сили от отвъдното.
И, апропо, справка на сайта на „Цанко Церковски” 2 показва, че в последните години никога не са се поздравявали лекарите на 19 октомври. Явно тук действа приказката – гузен негонен бяга – има проблем, но ние няма да го споделяме и той ще се реши от само себе си! Така действа от шест години Генчо Хазарта и коалицията – ГЕРБ, БСП, ДПС и подобни търговски сдружения по интереси, която наистина прилича на шайка…
Александър ШАБОВ

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.