25-годишният Владислав Георгиев е последното попълнение на Академик, съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, президент на клуба.
Георгиев вече работи като кондиционен треньор и играч в основния отбор на „студентите“. В Свищов той пристига от Рилски спортист, където е играл през есенния полусезон и работи основно в София. Перушанов, допълни, че Георгиев има какво да даде на отбора и като играч.
Освен това Владислав Георгиев е професионалист кондиционен треньор и практикува последните няколко години основно в школи от столицата и региона. Той вече води кондиционната подготовка на децата и юношите.
Георгиев се вписва добре и в основния отбор на Академик като футболни качества. „Симбиозата на качествата му като треньор и футболист в мъжкия отбор ще допринесе за развитието на Школата. Нещо, което ръководството на клуба търсеше и сме радостни, че избра Академик Свищов да проведе втория полусезон“, допълни Емил Перушанов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.