Ръководството на Средно училище „Димитър Благоев“ изразява своята благодарност към всички, които се включиха в нощта на 15 април в подсушаването и почистването на училището, което се наводни в следствие на авария във ВиК инсталацията. Това съобщиха от гимназията.

Сърдечно благодарим на нашите ученици, които веднага сигнализираха, че са забелязали вода да излиза от входа на малък корпус. В рамките на по-малко от половин час над 60 учители и непедагогически персонал се отзоваха на място да помагат, но най-голяма радост и гордост за всички бяха учениците, които научили за наводнението веднага дойдоха в училище и подсушаваха редом с учителите си и персонала почти до полунощ, коментираха още от училището.

Ентусиазмът, отдадеността и позитивното отношение на нашите ученици превърна този труден момент в едно екипно предизвикателство, в което всички редом, с усмивки на лица и с метли, парцали и кофи в ръце подсушиха 1, 2 етаж и мазите на училище за по-малко от 3 часа.

“Уважаеми родители,
благодарим Ви, че сте отгледали и възпитали такива прекрасни деца!
Благодарим, че толкова бързо реагирахте и съдействахте в този нелек и за Вас момент с организирането на времето си, за да останат децата от начален курс вкъщи до пълното отстраняване на щетите и провеждането на профилактика на ВИК и ел. инсталациите!
Скъпи ученици,
благодарим Ви, че сте такива каквито сте – деца с огромни сърца, винаги готови да помогнат, съвестни и будни граждани! За нас е гордост, че сте именно наши ученици и имаме във Ваше лице подкрепа и опора в трудните моменти!
Драги колеги,
благодарим Ви, че освен отдадени на професията, сте винаги в готовност за бързо реагиране във всякакви ситуации включително и наводнение посред нощ в любимото училище и помогнахте за бързото овладяване на създалата се ситуация!
Благодарността е паметта на сърцето! Нашето е пълно!”, коментираха от училището.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.