Футболна среща между ветераните на ОФК Академик (Свищов) и ФК Асеновец (Асеновград) предстои в Свищов по повод празниците „Свищовски лозници“. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.

На 22 септември, като част от програмата „Свищовски лозници“, на стадион Академик в Свищов ще се проведе футболна среща между ветераните на ОФК Академик и ФК Асеновец. Спортното събитие ще се проведе под мотото „Мач на уважение и вечно приятелство“ , а в състава на двата отбора ще участват бивши възпитаници на СА „Д. А. Ценов“.

Заедно с ветераните, играли във А и Б футболни групи, които ще пристигнат от цялата страна, се очаква на срещата да присъства и почетният гражданин на Свищов, и бивш председател на БФС Валентин Михов.

Всички любители на футбола, жители и гости на града са „Добре дошли!“ на вълнуващото спортно събитие, което ще се проведе на 22 септември, на стадион „Академик“, от 16.00 часа.
Вход свободен.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.