Специално печатно издание, посветено на 150 години от обесването на Васил Левски подготвиха доброволците от клуб „Ангелски сърца“ в СУ „Николай Катранов“. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията. В клуба членуват ученици от групите за целодневна организация от V, VI и VII клас.
В продължение на няколко седмици, в часовете за занимания по интереси следобед, учениците събираха материали за живота и делото на Апостола. С помощта на своите учители ги подредиха в специално печатно издание, посветено на великия българин.
Вестникът беше отпечатан и днес, в навечерието на годишнината, доброволците от клуба посетиха всяка от групите за целодневна организация в училището и подариха на децата по един екземпляр от уникалното издание. За по-малките ученици доброволците бяха изработили за подарък и специални книжки за оцветяване, посветени на Васил Левски. При посещенията си в класните стаи те говориха за делото на Апостола и споделиха информация за актуалните мисии на клуб „Ангелски сърца“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.