Министърът на младежта и спорта Весела Лечева и кметът Генчев откриха официално първия етап от ремонта на стадион Академик – ремонтираната спортно-административна сграда, видя Актуално Свищов.

Лечева изрази задоволството си, че при планирани 12 месеца ремонтни дейности проектът е реализиран за 6 месеца, което по думите й е рекорд. От своя страна кметът Генчев благодари лично на Весела Лечева за съдействието този проект да бъде реализиран. Градоначалникът припомни, че за седмица е изготвена проектната документация и подписан договора за финансиране от Министерството на младежта и спорта.

От 37 – 40 години не е правен такъв мащабен ремонт на спортно съоръжение, заяви от своя страна Емил Перушанов, председател на Управителния съвет на ОФК Академик. Той подари фенски шалчета на клуба на официалните гости, а на Весела Лечева и фланелка на отбора с номер 9 и нейното име.

Символичната лента на съоръжението бе прерязана от Весела Лечева, кметът Генчев и Георги Манзаров, член на УС на ОФК Академик.

Очаквайте подробности.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.