Великденска работилница направиха второкласници и възпитаници на СПГ „Алеко Константинов“, съобщиха за Актуално Свищов от гимназията.
Учениците от 2 Б клас при СУ „Николай Катранов“ с учители Снежана Блажева и Валя Георгиева днес бяха гости в работилницата по готварство на СПГ „Алеко Константинов“, която през тази седмица е превърната във „Великденска работилничка за сладки изкушения“.
Весела глъчка, песни и смях огласиха гимназията. Учениците от професия „Ресторантьор“ посрещнаха малчуганите и бяха техни гидове из кулинарните тайни на приготвянето на традиционно за празника козуначено тесто. Малки и големи приготвиха кифлички и мъфини, които декорираха с много старание и любов. Естествено приготвените лакомства трябваше да бъдат дегустирани. Всички се почерпиха и бяха доволни, че сами са измайсторили великденските сладки изкушения.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.