Вече се продават виртуалните билети за срещата от 10 кръг на Северозападна Трета лига Академик – Янтра (Полски Тръмбеш). Събраните средства отиват за Детско-юношеската школа на клуба.
З лева на входа или 5лева за виртуален билет в мрежата на ивентимс. Деца под 14 години и тези от ДЮШ Академик влизат безплатно на мача.
Начинанието е част от инициативата „Един за всички, всички за Академик“, както Актуално Свищов вече писа.
Целта е набиране на средства за подпомагане дейността на Детско-юношестката школа на клуба, както и поддръжката на базата, предоставена за ползване от Общината и Академията.
В момента тече и ремонт на нови съблекални за изкуственото игрище, което изцяло е финансирано от дарители и съмишленици. Близо 2 хиляди лева са събрани от билети до момента.
Академик е първият аматьорски клуб, който пуска в продажба виртуални билети за своите мачове и призовава всички фенове, граждани и приятели в и извън пределите на България, да дадат своята лепта и закупят билет, за каузата „Академик“.
Поредният домакински мач от първенството на Трета лига щи се състои в събота, 8 октомври от 16:00 часа на градския стадион.
„Призоваваме всички привърженици и приятели да заповядат и подкрепят отбора на град Свищов.
Както вече стана традиция, парите от билетчета отиват за ДЮШ и подетите инициативи
За тези, които нямат възможност да присъстват, но искат да са съпричастни с нашата кауза, отново предлагаме виртуални билети в мрежата на Eventim”, призоваха от клуба:
https://www.eventim.bg/…/akademik-yantra…/event.html

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.