Академик възстанови продажбата на виртуални билети за домакинските си срещи, съобщиха от клуба.
Предстоящият кръг от пролетния дял на първенството на Трета Лига изправя Академик в дерби срещу Локомотив (Мездра). Гостите са устремени към Втора лига и идват за задължителни три точки. Но „студентите“ са крайно мотивирани да премерят сили с един от водещите отбори в шампионата. Със сигурност ще се получи интересен сблъсък.

От клуба призоваха, всеки който има възможност, да отдели скромна сума за подпомагане дейностите в школата. Тази седмица предлаганите виртуални билети са на нова платформа с по-бърз и лесен интерфейс.

Актуално Свищов припомня: През настоящия сезон бяхме свидетели на една добра инициатива, а именно закупуването на виртуални билети, в помощ на школата на клуба. Всички станахме свидетели на резултата с откриването на новите модерни съблекални за децата на Свищов. Над 40 хиляди лева бе стойността на ремонтните дейности, а значителна част бе събрана и чрез закупуване на билети.

Билети за мача в събота може да закупите ТУК

 

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.