Вече се продават виртуалните билети за срещата от 8 кръг на Северозападна Трета лига Академик – Боруна (Царева ливада), научи Актуално Свищов. Събраните средства отиват за Детско-юношеската школа на клуба.
З лева на входа или 5лева за виртуален билет в мрежата на ивентимс. Деца под 14 години и тези от ДЮШ Академик влизат безплатно на мача.
Начинанието е част от инициативата „Един за всички, всички за Академик“, както Актуално Свищов вече писа.
Целта е набиране на средства за подпомагане дейността на Детско-юношестката школа на клуба, както и поддръжката на базата, предоставена за ползване от Общината и Академията.
В момента тече и ремонт на нови съблекални за изкуственото игрище, което изцяло е финансирано от дарители и съмишленици.
Академик е първият аматьорски клуб, който пуска в продажба виртуални билети за своите мачове и призовава всички фенове, граждани и приятели в и извън пределите на България, да дадат своята лепта и закупят билет, за каузата „Академик“.
Всички средства отиват за децата на Свищов. От клуба обещаха да дават отчет за обществеността чрез Актуално Свищов и за постъпленията на продажба и от виртуалните билети, както правят и за домакинските мачове на „студентите”. 800 лева вече постъпиха от двата вида билети от срещата Академик – Партизан (Червен Бряг).
Билети за мача Академик – Боруна може да закупите в мрежата на Eventim ТУК

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.