Възпитаниците на Митко Божанов са седми на приключилото в Козлодуй Държавно първенство с 1 златен, 4 сребърни и бронзов медали. Това съобщи за Актуално Свищов треньорът.
От 3 до 5 февруари град Козлодуй беше домакин на Държавно първенство по кикбокс в стил „Фул контакт“. Това беше първото състезание за годината организирано от Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.
Общо шест състезатели от школата на Митко Божанов се качиха на боксовия ринг. Младите бойци спечелиха 1 златен, 4 сребърни и 1 бронзов медал. Тези отличия класираха отбора на седмо място из между всички участващи отбори. Свищовлията беше един от спортните съдии, които следяха за спазване на правилата по време на Държавното първенство.
Най-добро класиране постигна Веселина Кунова, която стана държавен шампион, спечелвайки първото място, с което заслужи златен медал по правилата на фул контакт в кикбокс.
На второ място се класираха:
• Емануела Вричева;
• Виктер Пенчевц;
• Мариян Кроснаков;
• Калоян Кирилов.
За представянето си тези състезатели бяха наградени с сребърни медали и грамоти. На почетната стълбичка се качи и Божидар Ганев. Неговото постижение е трето място.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.