На 29 октомври в град Стара Загора се проведе Национално първенство по киокушин карате. В състезанието участие взеха деца до 12 и до 14 години от цяла България, съобщи за Актуално Свищов Митко Божанов.
От школа на Божанов в състезанието участваха 6 бойци.
С бронзови отличия се завърнаха Илияна Георгиева и Емануела Кунова. В много оспорвани и изключително равностойни срещи участваха състезателите: Веселина Кунова, Ния Калушкова, Мартин Павлов и Лъчезар Томов. Надпреварата се проведе при голям брой участници в различните категории. Това затрудни спортистите да получат право да се качат на почетната стълбичка и да се класират за медали.
Подготовката в школата продължава за състезанията, които предстоят през новата година по три от най-трудните контакти бойни спортове: киокушин карате, кикбокс и муай тай. От години отборътсе завръща със сериозните успехи в тези съревнования.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.