Областният управител Ивайло Здравков представи заместника си Валентин Михайлов, съобщиха от пресцентъра на Областна управа – Велико Търново. Той е назначен със заповед №370 на Министерски съвет.

Валентин Михайлов е роден на 24.03.1975 г. във Велико Търново. Завършил е Техникум по електроника „Александър С. Попов“ , магистър по икономика в Стопанската академия „Д. А. Ценов“ в Свищов и магистър по право във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Има управленски и административен опит. Работил е предимно в частния сектор, както и като експерт в Областна дирекция на Държавен фонд „Земеделие“ Велико Търново. Семеен с двама сина.

Заместник областният управител Валентин Михайлов ще отговаря за ресорите: земеделие и гори; заетост, безработица и социални дейности; противодействие на корупцията; здравословни и безопасни условия на труд; екология и опазване на околната среда; транспорт; устройство на територията.

Актуално Свищов припомня, че областният управител също е възпитаник на Академията.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.