Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов старши комисар Илиян Иванов е назначен на длъжността директор на Областна дирекция на МВР- Габрово. Днес новият ръководител на областната дирекция бе представен пред състава от заместник-министър Кирил Ценкин, съобщиха от пресцентъра на дирекцията.

Старши комисар Илиян Иванов е роден на 05.06.1969 г.. Завършил е висше образование в Технически университет – Габрово и „Стопанска академия Д.А.Ценов“- Свищов. В системата на МВР постъпва през 2000 г. Последователно е преминал през сектор Координация и информационно- аналитична дейност, РЗ „Борба с организираната престъпност“, началник на „Оперативен анализ“, сектор „Борба с организираната престъпност“ и Държавна агенция „Национална сигурност“.

Досегашният шеф Цветомир Цонков е преназначен на ръководна длъжност в РУ Севлиево.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.