В област Велико Търново продължават ваксинациите срещу COVID-19 в разкритите временни имунизационни кабинети в лечебни заведения и в РЗИ – Велико Търново, в практиките на общопрактикуващите лекари и в изнесените ваксинационни пунктове, съобщиха от РЗИ – Велико Търново. В периода 11 – 15 октомври 2021 г. ще работят „зелени коридори“ в разкритите временни имунизационни кабинети. МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ ЕООД, ул. „Петър Ангелов“ №18; партерен етаж, западно крило до централния вход на лечебното заведение – 13 октомври от 8:00 ч. до 12:00 ч.
На територията на магазин „Метро“ във Велико Търново от 10:00 ч до 14:00 ч. Всеки гражданин избрал да се ваксинира в пункта ще получи ваучер на стойност 20 лв., който може да се използва за пазаруване в магазина или да се дари за социално значима кауза в специално обозначени кутии на вход „Клиенти“ в търговския обект, уточняват от здравната инспекция.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.