Академик се справи без особени затруднения и победи с 6:0 гостуващия Павликени, в полуфинален мач за област Велико Търново от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига.

Зрителите на стадион „Академик“ видяха по три попадения във всяко полувреме, като особено красиво бе петото попадение в мача, на Кристиян Иванов, който повтори изпълнението си със задна ножица от миналия сезон и вкара идентично попадение, достойно за „гол на сезона“.

Иначе двамата треньори бяха заложи на доста промени в стартовите си единадесет, като изпробваха нови формации и футболисти. Въпреки това футболът бе динамичен на моменти с атрактивни отигравания и с огромен превес във владеенето на топката за „студентите“. В течение на срещата треньорът на Академик отново даде шанс на футболисти от школата да запишат дебют в мъжкия футбол и „минути“ на сметката си за Академик.

В събота предстои домакинство срещу прекия конкурент за челните места, отбор на Севлиево. Призоваваме всички да заповядат на градския стадион в 16 часа и да подкрепят момчетата на Академик.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.