„Челси“ (Вързулица) – „Стрела“ (Ореш) 4:12
Цели 16 гола паднаха в срещата от 22-рия кръг на Областна група „Север”, пише вестник „Борба”. На стадиона в Масларево символичните домакини от „Челси“ (Вързулица) паднаха от „Стрела“ (Ореш) с 4:12. Шестнадесетте отбелязани гола пък правят двубоя най-резултатният през сезона. Досега N 1 бе победата на първенеца „Бъдеще“ (Бутово) над „Осъм“ (Деляновци) от четвъртия кръг с 15:0.
В Масларево можеха да паднат и още попадения във вратата на символичните домакини, които трудно спираха атаките на забавляващите се гости. За 21 минути орешчани дръпнаха с 0:5, с попадения на Пламен Петров, Мартин Димитров – 2, Мирослав Пенев и Владислав Манев. Последва леко отпускане в състава на „Стрела“ и Иван Станев върна два гола. До почивката Дариан Станев и Янислав Цачев доведоха разликата до 2:7. Втората част тръгна с точни удари на Петър Ганев и Мирослав Петров за гостите и резултатът набъбна на 2:9. Милен Георгиев пропусна да намали от дузпа, отсъдена в полза на „Челси“, след което Мирослав Петров вдигна на 2:10. Антон Аспарухов и Николай Станев намалиха на 3:10 и 4:10, а в последните минути Петър Иванов и Янислав Ячев оформиха крайното 4:12.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.