Академик записа победа в четвъртата си контрола по време на зимната си подготовка. Днес “студентите” водени от треньора Георги Онов надиграха Севлиево при гостуването си в подбалканския град.

Точни за успеха в четвъртата контрола бяха Андрей Цой – едно от новите попълнения в отбора, Петър Петров и Димитър Николов.

„Добра контрола срещу агресивен отбор, който се стреми да поставя противника под натиск. Ние, което го бяхме планували за мача в голяма част, играчите изпълниха, продължаваме да работим и да подобряваме играта”, коментира след мача треньорът Георги Онов.

Това е трета победа в контролите на Академик след сборен отбор на Етър и дубъла на “виолетовите”. По-рано през седмицата, на 30 януари “студентите” паднаха срещу Дунав (Русе).

До края на подготовката остават още две контроли – с Павликени и дубъла на Черно море (Варна).

Първият мач на вторите в първенството е на 24 февруари срещу лидера в класирането Локо Горна. Преди срещата от клуба обмислят шествие на фенове от центъра до стадиона.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.