В гаража на 71-годишен дядо откриха… частна бензиностанция, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Русе.
11 тона дизелово гориво са установени в хода спецакция на полицията, насочена срещу нелегалното съхранение и разпространение на акцизни стоки.
Специализираната операция е реализирана от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Русе, съвместно със служители на ТД Митница Русе. В хода й е извършена проверка в имот, намиращ се на адрес в с. Иваново, собственост на 71 –годишен мъж.
В гараж към имота екипите са открили общо 11 тона дизелово гориво, което е било съхранявано в 10 бр. пластмасови кубове с вместимост по 1 тон, метален варел от 200 л. и още 46 туби с различна вместимост.
По случая е образувана проверка за извършено престъпление от общ характер, по описа на ОДМВР – Русе и работата по него продължава.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.