Полицаи установиха 70-годишен мъж задигнал храна от магазин, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Русе.

Ветовските полицаи са установили 70-годишен мъж, извършил две кражби и повреждане на автомобил. На 14 февруари т.г. в РУ – Ветово е подаден сигнал за кражба на хранителни стоки от незаключен склад на супермаркет в гр. Ветово.

По случая е образувана преписка за изясняване на престъпление по чл. 194 от НК по описа на РУ – Ветово и в хода на реализираните оперативно-издирвателни мероприятия като автор на кражбата е уличен 70-годишен мъж от Ветово, който се е оказал и автор на още едно престъпление, извършено на 14 срещу 15 февруари.

За него е заявено на 16 февруари, като предмет на посегателството е станал велосипед тип „бегач“ с монтиран двигател с вътрешно горене, който е бил оставен пред дома на собственика в гр. Ветово. По този случай също е образувана проверка и работата по двете преписки продължава в РУ – Ветово.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.