Поредни отличия завоюваха математиците на Средно училище “Николай Катранов”, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.

Младите математици получиха медали, грамоти и сертификати за отлично представяне в Коледното математическо състезание, което се състоя в края на 2023 г. Негов организатор е Съюза на математиците в България – Секция Свищов.

На първо място със златен медал се класираха Божидар Стоянов от III „б“ клас и Николай Русанов от VII „а“ клас. На второ място със сребърен медал е Катерина Андреева от IV „в“ клас, а грамота за отлично представяне получи Николай Желев от II „б“ клас.

Общо 21 ученици СУ “Н. Катранов” участваха в математическата надпревара и всички те получиха сертификати за успешното си участие в състезанието.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.