Две заседания в един ден провеждат общинските съветници на града на Щастливеца, научи Актуално Свищов.

На 26 юни, сряда градските първенци край Дунав се сбират на две заседания. Любопитното е, че от официално разпратения мейл от канцеларията на градския парламент в един и същ час – 14 часа се провеждат две заседания на местните старейшинки. За 14 часа е обявено тържествено заседание на което Георги Драмбозов да получи символите на 51-ви почетен гражданин на Свищов. Канцеларията на местния парламент твърди, че в същия час и същия ден градските нотабили си провеждат редовното месечно рандеву – дано в следващите два дни стане ясно кое кога е…

От разпратения график става ясно, че в сряда, 26 юни ще се проведат две последователни заседания. Първото е от 14 часа и е тържествено – на него официално Георги Драмбозов става 51-ия почетен гражданин на Свищов. Час по-късно е редовното заседание за месец юни на ОбС-Свищов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.